Fitness - Sanatate - Energie

Fitness - Sanatate - Energie

duminică, 28 februarie 2016

Activize Oxyplus


3 saptamani fara alimente, 3 zile fara apa, 3 minute fara oxigen

FitLine Activize Oxyplus - Metabolismul energetic

Toate celulele si organele corpului au nevoie de oxigen pentru a functiona bine. Inima, plamanii, pielea, organele digestive, muschii.

Oxygenul este unul din componentele majore ale circulatiei sanguine. Substantele nutritive si oxigenul sunt transportate in mitocondriile corpului si apoi transformate in energie.

Cu toate acestea, in cazul in care nu exista suficient oxigen in timpul acestui proces, productia de energie nu va fi optima.

Acest lucru poate duce la consecinte pe termen lung. In special sportivii au nevoie de mai multa energie, decat oamenii obisnuiti.

Activize Oxyplus  face parte din categoria produselor FitLine. Furnizeaza substantele vitale necesare pentru productia de energie necesara corpului.












BENEFICII:

• Favorizeaza producerea de energie
• Ofera toata gama de vitamine B
• Contribuie la concentrarea maxima si ofera randamentul maxim
• Contine praf de albumarina
• Are o biodisponibilitate imediata, un grad de absorbtie instantaneu, datorita conceptului de NTC Transport al Substantelor Nutritive – Nutritional Transport Concept .
• Are capacitatea de a transporta oxigenul si nutrientul in momentul in care celulele au nevoie, exact la celulele care au nevoie de el.
• Produsul are o actiune stimulanta, vitalizanta si de improspatare.
• Are un brevet dublu









MOD DE UTILIZARE:

Se poate dizolva de doua ori pe zi, o masura de pulbere in 30 ml de apa.

Consumarea produsului poate provoca temporar o reactie de roseata a pielii, o senzatie de caldura si de furnicaturi, dar aceasta este o senzatie normala.

Se poate administra o masura de doua ori pe zi, pentru pastrarea nivelului optim de energie de-a lungul intregii zile.

Se pot consuma si doua doze administrate de doua ori pe zi.


DESCRIERE:

Activize Oxyplus ofera ingredientele care contribuie la metabolismul normal recoltand energie in corpurile noastre. Ideala dimineata.

NTC sprijina aportul optim de nutrienti. Bogat in vitamina B6 si Vitamina C- contribuie la metabolismul normal, la randamentul energetic cu Vitamina B2 (riboflavina) si niacina – contribuie la reducerea oboselii.

Continut 175 g

Aprovizionare lunara

EXPERIENTE:

"Lucrez ca logistician in trei schimburi. Cu putin timp in urma ma simteam lipsit complet de energie si eram foarte obosit. Acest lucru s-a schimbat cu FitLine Activize Oxyplus. Rezultatul meu: mult mai multa energie si putere ” Christian Anzinger, Mamming Germany










Pentru a avea acces la produsele din Gama Fitline contacteaza un Distribuitor PM-International. Comanda AICI Activize Oxyplus


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu