Fitness - Sanatate - Energie

Fitness - Sanatate - Energie

duminică, 28 februarie 2016

Scurt Istoric despre PM - International si Rolf Sorg


Compania PM-International este apreciata in toata lumea pentru biodisponibilitatea produselor sale, pentru capacitatea lor de absorbtie rapida si integrala in zonele in care deficitul este semnalizat. Specificul companiei este Conceptul de NTC Transport al Substantelor Nutritive catre celule - Nutritional Transport Concept.

PM- International AG este una dintre cele mai mari companii de network marketing din Europa.
Pozitionata in Top 100 cele mai inovative companii mijlocii germane, in cadrul Competitiei de Inovatie organizate de Universitatea Economica din Viena, este pentru a 11-a oara consecutive lider de clasament, pozitie record pentru o companie de vanzari directe.

PM-International, s-a plasat in Top 10 in clasamentul total fiind apreciata pentru managementul inovativ cat si pentru organizare, dar si in privinta sectorului de marketing/clienti.

Fondatorul si presedintele PM-International, Rolf Sorg, atribuie succesul companiei climatului orientat spre inovatie. “ Ce am putea imbunatati ” este intrebarea care se pune zilnic la PM-International, a spus Sorg.
PM-International ofera suplimente alimentare (Fitline) si cosmetice (Beauty Line).

Compania a fost fondata in 1993 si a ocupat recent pozitia 46 in topul companiilor de network marketing realizat de Direct Selling News.





Pentru excelenta culturii acestei companii, pentru produsele inovatoare si cresterea acesteia peste medie, PM International si Fondatorul ei CEO Rolf Sorg, au primit nenumarate premii si recunoastere.

In 2005, Fondatorul si CEO Rolf Sorg a fost numit Senator Economic European. El este membru in consiliul de administratie al „ Deutsche Sporthlife” Viata Sportiva din Germania.

Pentru realizarile sale antreprenoriale de top, Rolf Sorg a ajuns finalist in competitia de prestigiu organizata de renumita Firma de Consultanta Ernst & Young ”Antreprenorul Anului ” de cinci ori intre 2005 si 2012.

 In 2009 are onoarea de a fi nominalizat pentru prima data ca ” Omul de afaceri al anului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu