Fitness - Sanatate - Energie

Fitness - Sanatate - Energie

duminică, 28 februarie 2016

Gama FitLine pentru sportivi si performante de top

Atat in petrecerea timpului liber cat si in nutritia de top pentru viata sportiva competitionala, Gama FitLine te ajuta sa obtii o performanta de top in fiecare zi. 

FitLine a felicitat cei 33 de castigatori medaliati la Jocurile de iarna din 2014, care au plasat FitLine pe locul doi dupa Rusia in clasamentul national.

Gama FitLine este partenerul de incredere ales de diferitele asociatii sportive, echipe nationale si sportivi de talie mondiala de mai multi ani.

Printre parteneri se numara asociatiile de schi din Germania si Austria (OSV) DSV, de hochei pe gheata Asociatia Germana (DEB), Asociatia ciclistilor din Germania (BDR) si Asociatia Rollerblade (DNV).

Calitatea produselor dedicate sportivilor din Gama FitLine si suportul exemplar în sporturile de top, au determinat Sport Aid Austria sa recomande produsele de nutritie celor aproape 500 de sportivi pe care ii sustine. 


* Toate produsele FitLine sunt pe Lista Köln®. Aceasta lista de produse publice de  ingrijire este testata de unul din laboratoarele de conducere din lume, cunoscut pentru analiza suplimentelor nutritive pentru substante dopante.
 
* Toate produsele FitLine sunt pe  Lista Cologne®. Această lista de produse publice de ingrijire  este testata de unul din laboratoarele de conducere din lume, cunoscut pentru analiza suplimentelor nutritive pentru substante dopante.

 Compania a fost de acord in mod voluntar sa aiba toate produsele FitLine testate periodic pentru steroizii anabolizanti si prohormonii si stimulatoarele doping relevante.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu